social image
ВИП Мини Бус
Модел: Мерцедес
Број на седишта: 23 + 1
ВИП Мини Бус
Модел: Мерцедес
Број на седишта: 18 + 1
Мини Бус
Модел: Мерцедес
Број на седишта: 20 + 1
Автобус
Модел: МАН
Број на седишта: 54 + 1
Мини Бус
Модел: Ивеко
Број на седишта: 24 + 1
Мини Бус
Модел: Фолцваген Т5
Број на седишта: 8 + 1
Мини Бус
Модел: 807
Број на седишта: 6 + 1