КАКАДУ ТРАВЕЛ

За вашето следно авантуристичко патување или деловна средба, Какаду Травел е тука за изнајмување на автомобили, комбиња, минибуси и автобуси.
Е-пошта:
kakadutravel@yahoo.com
Телефон:
+389 78 407 322
+389 77 451 903
Адреса:
ул. Коце Металец 1Д/1-14, Скопје
РЕЗЕРВИРАЈТЕ  ВОЗИЛО
ИМЕ И ПРЕЗИМЕ*
ТЕЛЕФОН*
Е-ПОШТА*
ВАШЕТО БАРАЊЕ*