Вашето следно патување започнува тука!

ИЗНАЈМУВАЊЕ НА АВТОМОБИЛИ И КОМБИЊА, СО ИЛИ БЕЗ ВОЗАЧ.

За вашето следно авантуристичко патување или деловна средба, Какаду Травел е вашата идеална дестинација за изнајмување на автомобили и комбиња.

Нашата rent-a-car услуга ви е достапна по најповолни цени на пазарот.

Погледнете го нашиот возен парк и побарајте понуда.
АВТОМОБИЛ
MERCEDES E CLASS
ГОДИНА 2018

Број на седишта: 5
АВТОМОБИЛ
VOLKSWAGEN PASSAT
ГОДИНА 2018

Број на седишта: 5
АВТОМОБИЛ
MERCEDES S500
SPECIAL EDITION
ГОДИНА 2018

Број на седишта: 5
АВТОМОБИЛ
MERCEDES E CLASS
ГОДИНА 2018

Број на седишта: 5
АВТОМОБИЛ
MERCEDES E CLASS
ГОДИНА 2014

Број на седишта: 5
КОМБЕ
OPEL VIVARO
ГОДИНА 2020

Број на седишта: 8 + 1
KOMBE
OPEL VIVARO
ГОДИНА 2017

Број на седишта: 8 + 1
АВТОМОБИЛ
PEUGEOT 807
ГОДИНА 2014

Број на седишта: 6 + 1
РЕЗЕРВИРАЈТЕ  ВОЗИЛО
ИМЕ И ПРЕЗИМЕ*
ТЕЛЕФОН*
Е-ПОШТА*
ВАШЕТО БАРАЊЕ*