КАДЕ И ДА ВЕ НОСИ ПАТОТ – ТУКА СМЕ ЗА ВАС.
Компанијата Какаду Травел е основана во 2008 година со мисија успешно да ги реализира сите ваши желби за патувања.

Располагаме со разновиден и добро одржуван возен парк од автомобили, комбиња и минибуси кои ви се достапни за изнајмување со или без возач. Исто така, нудиме и организиран превоз на групи со нашите модерно опремени автобуси, како во земјата, така и во странство.

Со повеќе од 16 години искуство, тука сме да ви гарантираме професионално, одговорно и безбедно патување.
НАШИТЕ УСЛУГИ

ПРЕВОЗ НА ПАТНИЦИ

Организираме превоз на патници за прослави, шопинг тури во странство, излети, екскурзии, посета на манастири и археолошки локалитети, вински тури, планинарски тури итн.

ЛЕТУВАЊА

Нудиме организиран превоз до сите летни туристички места во Грција, Албанија, Бугарија - Сончев брег и Црна Гора.

ПРЕВОЗ ЗА ДЕЛОВНИ ПОТРЕБИ

Нудиме огранизиран превоз на делегации, на патници за семинари, конференции, team-building активности во земјата и странство, превоз на спортски екипи, танцови групи итн.

ЗИМУВАЊА

Oрганизиран превоз за зимувања во и надвор од Македонија: Попова Шапка, Маврово, Пониква, Златибор, Копаоник, Банско, Боровец и Помпорово.

АЕРОДРОМСКИ ТРАНСФЕРИ

Организирани трансфери од аеродромите во Скопје, Охрид, Софија, Солун, Белград, Ниш, Приштина и Тирана.

ВОЗИЛО ЗА СВАДБА

Изнајмете возило за вашата свадба и уживајте во вашиот посебен ден со Какаду Травел.
РЕЗЕРВИРАЈТЕ ВОЗИЛО
ИМЕ*
ПРЕЗИМЕ*
ТЕЛЕФОН*
Е-ПОШТА*
ВАШЕТО БАРАЊЕ*