Организиран превоз на патници

Автобус

Модел: MAN LION 2004 
Број на седишта: 49 +1
ВИП Мини Бус

Модел: MERCEDES SPRINTER 2023
Број на седишта: 22 +1
ВИП Мини Бус

Модел: OPEL VIVARO 2020
Број на седишта: 8 +1
Автобус

Модел: MAN  
Број на седишта: 54 +1
ВИП Мини Бус

Модел: MERCEDES SPRINTER 2014
Број на седишта: 23 +1
ВИП Мини Бус

Модел: OPEL VIVARO 2017
Број на седишта: 8 +1
ВИП Мини Бус

Модел: MERCEDES 2013
Број на седишта: 18 +1
ВИП Мини Бус

Модел: MERCEDES 2010
Број на седишта: 23 +1
Мини Бус

Модел:Peugeot 807
Број на седишта: 6 +1